انواع دیوار پوش پی وی سی

تعداد بازدید: 1380| 0| 1400/ 10 /18
انواع دیوار پوش پی وی سی

یک سیر تاریخی لازم بود تا سلیقه مردم به انواع دیوارپوش پی وی سی ختم شود. با گذشت زمان و افزایش رفاه و کیفیت زندگی مردم ، توجه به ظاهر خانه و زیبایی محل زندگی در میان نسل جدید از خانواده ها جایگاه ویژه ای پیدا کرد. همین توجه به زیبایی و در عین حال اقتصادی بودن موجب شد تا سبکی از معماری به اسم معماری مدرن با المان های ویژه در ایران به محبوبیت برسد. 

یکی از ویژگی های بارز این معماری کم رنگ شدن نقاشی و رنگ و جایگزینی آن با انواع مدل های دیوار پوش همچون انواع دیوارپوش پی وی سی بود. دیوار پوش ها در انواع مختلفی مانند PVC ، شیشه ای، چرمی، آلومینیومی ، ام دی اف و... در بازار عرضه می‌شوند و در مکان های مختلفی از دیوارهای اصلی پذیرایی تا آشپزخانه و بالای تخت در اتاق خواب بسته به سلیقه افراد نصب می‌شوند. در ادامه با پومونوکس همراه باشید تا به بررسی انواع مدل دیوارپوش پی وی سی بپردازیم.

دیوارپوش پی وی سی چیست؟

با تثبیت جایگاه دیوارپوش ها در دکوراسیون داخلی و افزایش تقاضا، مدل های مختلف دیوارپوش از سوی سازندگان وارد بازار شد. دیوارپوش PVC یکی از نمونه های محبوب و پرطرفدار از انواع دیوار پوش است که از جنس پلی‌وینیل کلرید یا همان PVC ساخته شده و در بازار محبوبیت و حجم خرید بالایی دارد؛ چراکه ارزان است و به آسانی سرهم بندی می‌شود. 

پی وی سی با گذشت زمان به راحتی جایگزین سفال ، چوب و سیمان شده است و اکنون بیش از ۵۰ درصد حجم پی وی سی فقط در صنایع ساختمانی به کار برده می‌شود. پنل های دیوارپوش پی وی سی در انواع عمودی و افقی در بازار تولید می‌شوند که غالبا جهت استفاده به عنوان دیوارپوش از پنل های عمودی پی وی سی استفاده می‌شود. پنل های پی وی سی قابل نصب برروی انواع سطوح مختلف اند و بسته به شرایط مختلف دیوار انتخابی ممکن است کمی شیوه نصب آنها متفاوت باشد. برای مثال در دیوار های ناهموار و غیر هم سطح نیاز به یک لایه زیرکاری چوبی دارند. در کل دیوارپوش های پی وی سی قیمت مناسبی دارند و نصب آنها راحت است و موجب صرفه جویی در وقت و هزینه می‌شود.

انواع مدل دیوارپوش پی وی سی

انواع مدل دیوارپوش پی وی سی

دیوارپوش پی وی سی طرح آجر

دیوار پوش PVC طرح آجر را حتما در کافه‌ها و درستوران‌ها دیده‌اید. دیوارپوش طرح آجری همانند آجر با جنس پی وی سی است و معمولا از آنها در دکوراسیون خانه، در پشت شومینه و دیوار پشت تلویزیون نیز بهره می‌برند. لازم به ذکر است که انواع رگ آجر طبیعی و سفید آن پرطرفدارتر هستند.

دیوارپوش پی وی سی طرح سنگ

دیوارپوش پی وی سی طرح سنگ

دیوارپوش سنگی اگر درست استفاده شود بسیار جلوه با شکوهی دارد و موارد مصرف آن همچون دیوارپوش آجری برای تک دیوار است. دیوارپوش PVC طرح سنگ تنوع محدودی دارند و هر کسی برای دکوراسیون داخلی خانه اش به سراغ آنها نمی رود.

دیوارپوش پی وی سی سه بعدی

دیوار پوش های PVC سه بعدی با وزن سبک و قابلیت نصب سریع برای نصب در محیط های اداری ، کاری ، فروشگاه ها و مکان های تفریحی بسیار مناسب هستند. با تکیه بر تنوع و انتخاب نحوه چیدمان و حتی رنگ آمیزی دیوارپوش پی وی سی شما می‌توانید یک اتمسفر خاص، متفاوت و شیک در طراحی دکوراسیون داخلی خود در نظر بگیرید و فراموش نکنید که یک فضای اضافی در پشت دیوارپوش برای سیم کشی ها و نورپردازی در اختیار دارید.

دیوارپوش پی وی سی ضد ضربه

همانطور که از اسم آن می‌توانید حدس بزنید، دیوار پوش PVC ضد ضربه دارای ساختار شیمایی خاصی است که مقاومت آن را در برابر ضربه و فشار چند برابر می‌کند و بهترین انتخاب برای پوشش مکان هایی مانند پارکینگ، حیاط و یا فروشگاه های مختلف است که در اثر تردد بسیار احتمال آسیب به پوشش دکوراتیو افزایش می یابد.

دیوارپوش پی وی سی روکش دار

دیوارپوش های PVC روکش دار از لایه های مختلفی شامل پلی وینیل کلرید، آسترپوششی و لاک تشکیل شده‌اند و ضخامت و انعطاف پذیری بالایی دارند و در عین حال قابلیت شستشوی آنها چند برابر حالت عادی است. از این جهت برای محیط هایی مانند مطب ها و درمانگاه ها انتخاب هوشمندانه‌ای محسوب می‌شوند.

انواع مدلهای دیوارپوش پی وی سی

دیوارپوش پی سی وی چاپی

دیوارپوش PVC چاپی می‌تواند بهترین گزینه برای طراحی دکوراسیون خانه شما باشد، مخصوصا اگر سلیقه سخت پسندی دارید. چرا که انتخاب طرح آن کامل با خود شماست و شرکت تولیدی فقط طرح مد نظر شما را چاپ می‌کند! تنها مشکلی که این دسته از دیوارپوش های پی وی سی دارند مقاومت پایین آنها در برابر شستشو و عوامل فرسایشی است که باعث می‌شود طرح چاپی بسته به کیفیت چاپ آن پس از مدتی، اندکی محو شود!

در ادامه با ما همراه باشید تا به مزایا و معایب دیوارپوش پی وی سی بپردازیم.

مزایا و معایب دیوارپوش پی وی سی

مزایای دیوارپوش پی وی سی

  • پنل های پی وی سی عایق بسیار مناسب حرارت هستند.

  • ‏دیوارپوش PVC ضد آب و رطوبت تعریف شده است و از این نظر می‌توانید مطمئن باشید که تمیز کردن آنها کار آسانی است. همین ویژگی ضد آب بودن از آنها پوششی بسیار مناسب جهت پوشش سقف، کف و دیوارهای دستشویی و حمام، آشپرخانه ها و دیگر مکان های دارای رطوبت ساخته است.

  • ‏به دلیل ماهیت پلیمری که دارند می‌توانید بر روی خواص عایق صوتی و عایق حرارتی آنها حساب کنید.

  • دیوارپوش های PVC همچنین در زمان آتش سوزی احتمال اشتعال پایینی دارند.

  • ‏انعطاف پذیری بالایی دارند و از آنها می‌توان در‌محل های مختلف، مخصوصا قسمت های دارای انحنا استفاده کرد.

  • ‏سبک هستند و در کوتاه ترین زمان ممکن نصب می‌شوند.

  • در عین زیبایی و محبوبیت بازهم ‏در طرح های مختلف عرضه می‌شوند و تنوع رنگی آنها زیاد است.

  • دیوار پوش PVC در برابر حلال ها و سایر مواد شیمایی نیز مقاومت بالایی دارد.

  • ‏کاهش چشمگیر نفوذ حشرات به فضای خانه.

انواع دیوارپوش پی وی سی

معایب دیوارپوش پی وی سی

  • ‏در صورت قرار گرفتن به مدت زیاد در برابر نور خورشید ظاهر آنها دستخوش تعییراتی می‌شود و رنگ آنها عوض می‌شود.

  • ‏در صورت آتش سوزی گازهای سمی از آنها در محیط ساطع می‌شود.

قیمت دیوارپوش پی وی سی 

قیمت دیوار پوش پی وی سی با توجه به شرایط بازار، اندازه دیوارپوش پی وی سی و مساحت مورد نیاز، نوع پنل پی وی سی بسیار متغیر است. به طور کلی فقط می‌توانیم بگوییم هزینه خرید و نصب دیوارپوش PVC نسبت به کیفیت و زیبایی بصری که ارائه می‌دهد و ازین نظر که نقاشی و رنگ را حذف می‌کند بسیار مناسب است. دقت کنید که هنگام خرید دیوارپوش مواردی همچون مساحت خانه، پلان خانه، هزینه نصب دیوارپوش و ایجاد هارمونی با سایر اجزای دکوراسیون منزل را حتما در‌نظر بگیرید و سپس اقدام به خرید اینترنتی دیوارپوش پی وی سی نمایید.

در پایان می‌توانید برای خرید دیوارپوش پی وی سی از سایت صنایع چوب احمدی استفاده کنید و در صورت وجود سوال و احتیاج به ذکر نکات تخصصی از نظرات و راهنمایی های کارشناسان ما در این حوزه بهره ببرید.

اشتراک گذاری در:
نظرات 0
نام
ایمیل
نظر
مقالات مرتبط