انواع کابینت ام دی اف

تعداد بازدید: 534| 0| 1400/ 06 /27
انواع کابینت ام دی اف

کابینت‌های ام دی اف، امروزه بسیار پرطرفدارند؛ چون زیبایی ظاهری آن‌ها باعث شده که وجودشان زیبایی‌بخش هر آشپزخانه‌ای باشد. رنگ‌ها و طرح‌های متنوعی از این کابینت‌ها در بازار موجود است که می‌توان بر اساس سبک و معماری آشپزخانه بهترین گزینه را از میان طرح‌های آماده انتخاب یا به‌صورت سفارشی تهیه کرد. در مقاله‌ی پیشِ‌رو قصد داریم این مدل‌های کابینت ام دی اف را بررسی کنیم و به شما بگوییم که چطور یک کابینت خوب برای آشپزخانه‌تان پیدا کنید، در ادامه با پومونوکس همراه باشید.

برای خرید ورق های ام دی اف با کیفیت روی لینک کلیک فرمایید.

انواع کابینت ام دی اف

کابینت ام دی اف چیست؟

«ام دی اف» یا «تخته فیبر نیمه متراکم»، نوعی کامپوزیت‌ چوبی است که در حرارت بالا تولید می‌شود و عملکرد بهتری نسبت به چوب جامد دارد. این ماده به‌طور گسترده در ساخت انواع کابینت، کمد و وسایل خواب به‌کار می‌رود. کابینت ام دی اف به‌عنوان جایگزینی برای کابینت‌های چوبی و فلزی در آشپزخانه استفاده می‌شود. مواد سازنده‌ی این نوع کابینت، الیاف چوب، رزین و موم هستند و دوام، قدرت و تراکم مناسبی دارند.

 زیبایی ظاهری و کیفیت انواع کابینت ام دی اف جدید باعث شده که به‌سرعت در بازار محبوب شوند و در اغلب پروژه‌های ساختمانی به‌کار رود. در انواع کابینت ام دی اف جدید، تراکم متریال‌های سازنده بیشتر شده، به همین علت کیفیتشان نیز نسبت به مدل‌های قدیمی‌تر بسیار بهتر است و می‌توان آن‌ها را بهترین گزینه‌ برای ساخت کابینت آشپزخانه دانست.

مزایای کابینت ام دی اف

استفاده از کابینت ام دی اف مزایای زیادی دارد؛ از جمله:

  • این کابینت‌ها به‌ندرت دچار ترک خوردگی و شکستگی می‌شوند؛

  • طراحی سفارشی این نوع کابینت راحت‌تر است؛

  • می‌توانید بر اساس بودجه و نیازتان مدل‌های مقاومتر را انتخاب کنید؛

  • درِ کابینت‌های ام دی اف، در ابعاد بزرگ‌ هم تولید می‌شود؛

  • این محصولات با محیط زیست سازگاری کامل دارند.

مزایا و معایب کابینت ام دی اف

معایب کابینت ام دی اف

برخی از معایب کابینت ام دی اف عبارتند از:

  • کابینت‌های ام دی اف به‌سختی تعمیر و ترمیم می‌شوند؛

  • درهای این کابینت‌ها در محیط‌های گرم، سخت‌تر بازوبسته می‌شوند که این مسئله در آشپزخانه کوچک بیشتر دیده می‌شود؛

  • ظاهر این نوع کابینت اصلا شبیه به چوب طبیعی به‌نظر نمی‌رسد؛

  • این نوع کابینت قابل رنگ‌آمیزی نیست؛

  • کابینت ام دی اف در محیط‌های مرطوب آسیب می‌بینند؛ به‌ویژه در آشپزخانه‌های کوچک.

انواع کابینت ام دی اف آشپزخانه از نظر ظاهر

انواع کابینت ام دی اف آشپزخانه در بازار موجود است که می‌توانید متناسب با استایل خانه و آشپزخانه‌ی خود بهترین مدل را انتخاب کنید. کابینت‌های ام دی اف از نظر ظاهر دو نوع مات و براق دارند که در ادامه این دو نوع را بررسی می‌کنیم:

کابینت ام دی اف براق

کابینت ام دی اف براق

انواع کابینت‌ ام دی اف براق که به برخی از مدل‌های آن هایگلاس نیز گفته می‌شود، نوعی از کابینت‌ها هستند که یک لایه‌ی شفاف و براق روی آن‌ها کشیده شده و باعث می‌شود که زنده‌تر و مدرن‌تر به‌نظر برسند. کابینت‌های براق، نور را منعکس می‌کنند و فضای آشپزخانه را بزرگ‌تر نشان می‌دهند؛ به‌همین علت این نوع کابینت برای آشپزخانه‌های کوچک بهترین انتخاب محسوب می‌شوند.

در محیط‌هایی که تعداد رنگ بیشتر است، این کابینت‌ها جلوه‌ی رنگارنگ و زیبایی را به‌ نمایش می‌گذارند و باعث ایجاد حس شادابی و نشاط می‌شوند. دو نوع از کابینت‌های براق در بازار موجود هستند؛ یکی کابینت‌های هایگلاس با برق زیاد و دیگری کابینت‌های ام دی اف معمولی با درجه‌ی کمی از شفافیت و براقی که مشتریان می‌توانند بر اساس سلیقه هر کدام را انتخاب کنند.

کابینت ام دی اف مات

کابینت ام دی اف مات

اگرچه کابینت‌های ام دی اف براق در حال حاضر محبوب‌تر هستند؛ اما تقاضا برای کابینت‌های مات روزبه‌روز بیشتر می‌شود. لکه و خراش در کابینت ام دی اف مات نسبت به انواع کابینت ام دی اف براق کمتر دیده می‌شود و هیچ ردی از اثر انگشت و گردوغبار را روی این نوع کابینت نخواهید دید. سطح کابینت ام دی اف مات معمولا صاف و یکدست است و تمیز کردن آن کار چندان دشواری نیست. ظرافت و زیبایی این نوع کابینت می‌تواند جلوه‌ی شیک و جذابی برای آشپزخانه‌ی شما به ارمغان بیاورد.

انواع کابینت ام دی اف آشپزخانه از نظر جنس

انواع کابینت ام دی اف از نظر مواد سازنده و روکش نیز می‌توانند با هم متفاوت باشند. از رایج‌ترین مدل‌های این نوع کابینت از نظر جنس، می‌توان به نمونه‌های زیر اشاره کرد:

    کابینت ام دی اف پارتیکل

     این نوع کابینت، از روکشی با ذرات چوب همراه با رزین ساخته شده و به‌لحاظ کیفیت کاملا مطمئن و قابل اعتمادند. قیمت این نوع کابینت نیز نسبت به سایر انواع کابینت ام دی اف، خیلی گران نیست.

    کابینت ام دی اف هایگلاس

    نوعی از کابینت‌های آشپزخانه با روکشی شفاف که براق است و نور را منعکس می‌کنند.

    کابینت ام دی اف فیبر

     روکش این نوع ام دی اف از فیبر ساخته شده و دوام خوبی دارد. از ویژگی‌های بارز کابینت ام دی اف فیبر، این است که از نفوذ رطوبت به داخلشان جلوگیری می‌کنند و نوعی عایق محسوب می‌شوند.

    کابینت ام دی اف استرلینگ

    به این نوع ام دی اف OSB هم گفته می‌شود و روکش آن از چوب نرمِ رشته‌‌شده ساخته شده است. این رشته‌ها در هم تنیده شده و با رزین به‌هم پیوند داده می‌شوند که باعث دوام زیاد آن خواهد شد.

    کابینت ام دی اف چیپ یا تراشه

     روکش‌های چیپ از لایه‌های نئوپان ترکیب شده با رزین در دمای بالا ساخته می‌شوند که دوام و مقاومت زیادی دارند و رنگ‌های مختلفی از آن در بازار موجودند.

    کابینت ام دی اف لمینت

     روکش این نوع از انواع کابینت ام دی اف از نوعی ملامین ساخته شده که در حرارت بالا روی ورق ام دی اف چسبانده می‌شوند و بسیار مقاومند. رنگ‌بندی مختلفی هم از این نوع ام دی اف، در بازار موجود است.

    کابینت ام دی اف ونیر

     یکی از زیباترین مدل‌های کابینت ام دی اف، کابینت‌های ونیر یا چوبی هستند. در این نوع کابینت،با لایه‌ای نازک از چوب روی ام دی اف را می‌پوشانند. به لحاظ کیفی این نوع کابینت به اندازه‌ی مدل‌های دیگر دوام ندارد، ولی جلوه‌ای کاملا طبیعی به آشپزخانه‌ی شما می‌دهد.

بهترین مدل کابینت ام دی اف را چگونه انتخاب کنیم؟

برای اینکه بتوانید بهترین مدل کابینت ام دی اف را انتخاب کنید، بهتر است قبل از انتخاب یک سری نکات را در نظر بگیرید؛ مثلا:

بهترین مدل کابینت ام دی اف را چگونه انتخاب کنیم؟

    نحوه‌ی ساخت کابینت

     معمولا کابینت‌های موجود در بازار یا آماده هستند یا نیمه‌ آماده. شما باید انواع کابینت ام دی اف موجود در بازار را بررسی کنید تا طرح مدنظرتان را انتخاب کنید و اگر طرح دلخواهتان را پیدا نکردید، باید مدل دلخواهتان را به‌صورت سفارشی بسازید تا متناسب با استایل آشپزخانه‌ی شما باشد.

    متریال سازنده

    یکی از فاکتورهای مهم برای خرید بهترین مدل کابینت ام دی اف، توجه به متریال سازنده‌ی آن است. شما باید به نوع روکش ام دی اف توجه کنید تا متناسب با سلیقه، نیاز و بودجه‌ی شما باشد.

    کیفیت مواد

    کابینت در شلوغ‌ترین و پرترددترین قسمت خانه قرار می‌گیرد و باید کیفیت لازم برای استفاده‌ی بلندمدت را داشته باشد، پس حتما به کیفیت آن توجه کنید.

    استایل آشپرخانه

     یکی دیگر از مهم‌ترین چیزهایی که باید هنگام بررسی انواع کابینت ام دی اف در نظر بگیرید، استایل آشپزخانه‌ی شماست. سبک‌های مختلفی از آشپزخانه‌ها، نظیر سبک مدرن، کلاسیک، سنتی، مینیمال و شاد وجود دارد که باید بر اساس هر سبک، بهترین مدل کابینت ام دی اف را خریداری کرد.

    مشخصات درها

    اینکه درهای کابینت چطور طراحی و بازوبسته شوند، مسئله‌ی مهمی است که باید حتما هنگام انتخاب کابینت به آن توجه کرد.

سخن پایانی

اگر شما در حال ساخت یک خانه‌ی جدید یا بازسازی خانه‌‌ی قدیمی خود هستید، حتما با مشکل انتخاب یک نوع از انواع کابینت ام دی اف روبه‌رو خواهید شد و نمی‌دانید که کدام نوع از کابینت‌های ام دی اف بهتر پاسخگوی نیاز شما است. اگر دقیقا بدانید که دنبال چه سبکی با چه قیمتی هستید، احتمالا می‌توانید بهترین نوع کابینت را انتخاب کنید؛ چون اکنون با انواع کابینت و ویژگی‌هایشان آشنا شده‌اید و می‌دانید که انتخاب کدام طرح برای شما مناسب‌تر است.

منبع:

www.yspanel.com/info/how-about-high-gloss-kitchen-cabinets-37214824.html

اشتراک گذاری در:
نظرات 0
نام
ایمیل
نظر
مقالات مرتبط