فرق کابینت کلاسیک و مدرن

تعداد بازدید: 296| 0| 1401/ 03 /23
فرق کابینت کلاسیک و مدرن

در حال حاضر انواع کابینت‌های موجود در بازار به دو دسته کابینت‌های مدرن و کلاسیک تقسیم‌بندی می‌شوند. دانستن تفاوت کابینت‌های کلاسیک و مدرن به شما در انتخاب کابینت مناسب کمک بسیار زیادی می‌کند. از آنجایی که نوع طراحی و سبک کابینت‌های مدرن و کلاسیک می‌تواند بر روی طراحی دکوراسیون منزل شما تأثیرگذار باشد و هر کدام از آنها مزایا و معایبی دارند، بهتر است قبل از خرید و نصب کابینت‌، اطلاعاتی راجع ‌به تفاوت این دو کسب کنید؛ در ادامه می‌خواهیم درباره تفاوت کابینت کلاسیک و مدرن صحبت کنیم، اما قبل از هر چیزی بهتر است با کابینت‌های مدرن و کلاسیک آشنا شویم.

کابینت مدرن چیست؟

به طور کلی طراحی کابینت‌های مدرن بسیار ساده هستند و با یک نظم خاص در کنار یکدیگر چیده می‌شوند. شما می‌توانید کابینت‌های مدرن را به‌گونه‌ای طراحی کنید که رنگ قسمت پایینی آشپزخانه با قسمت بالایی آن متفاوت باشد بنابراین دست شما در هنگام انتخاب رنگ کابینت بازتر خواهد بود. یکی از مدل‌های بسیار پرطرفدار کابینت‌های مدرن، کابینت هایگلاس است. از آنجایی که کابینت‌های هایگلاس از شفافیت و درخشش بسیار زیادی نسبت به دیگر کابینت‌ها برخوردار هستند؛ بنابراین طرفداران بیشتری نسبت به دیگر کابینت‌ها دارند.

کابینت مدرن چیست

کابینت کلاسیک چیست؟

افرادی که دکورهای و وسایل کلاسیک را می‌پسندند طرفداران اصلی کابینت‌های کلاسیک به شمار می‌رود. کابینت‌های کلاسیک به وسیله دستگاهی به نام سی ان سی دارای طرح و نقش می‌شوند؛ بنابراین سادگی کابینت‌های مدرن را ندارند. از آنجایی که طراحی کابینت‌های کلاسیک با کابینت‌های مدرن بسیار متفاوت است؛ بنابراین اگر شما جزو افرادی هستید که وسایلی با طرح‌های شلوغ می‌پسندید، کابینت کلاسیک می‌تواند برای شما گزینه مناسبی باشد.

کابینت کلاسیک چیست

کابینت مدرن و کلاسیک چه تفاوت‌هایی با یکدیگر دارند؟

به طور کلی کابینت‌های کلاسیک و سنتی برای افرادی که طرفدار سبک‌های نوستالژیک هستند انتخاب مناسبی است. همچنین سبک به کار رفته در تولید کابینت‌های کلاسیک به گونه است که اگر منزل شما کوچک است و آشپزخانه نسبتاً کوچکی دارید این کابینت‌ها مناسب شما نیستند. از آنجایی که کابینت‌های کلاسیک از جنس چوب طبیعی هستند بنابراین گرمایی که خود جذب می‌کند، می‌تواند به افزایش گرمای خانه کمک کند. کابینت‌های کلاسیک دارای دستگیره‌های طرح‌دار هستند که زیبایی آن‌ها را دو چندان می‌کند. یکی دیگر از ویژگی‌های کابینت‌های کلاسیک داشتن درب‌های شیشه‌ای است؛ بنابراین برای افرادی که وسایل قدیمی و عتیقه دارند می‌تواند انتخاب بسیار مناسبی باشد، اما کابینت‌های مدرن دقیقاً برخلاف کابینت‌های کلاسیک هستند به طوری که این کابینت‌ها سطح کاملاً صاف و یکدستی دارند و در ساخت آن‌ها از مواد مختلفی مانند چوب، هایگلاس، پی وی سی، پلی گلاس و... استفاده می‌شود. این نوع کابینت‌ها برخلاف کابینت‌های کلاسیک در طراحی خود هیچ‌گونه ظریف‌کاری ندارند بنابراین نشانه‌ای از کنده‌کاری و یا حکاکی بر روی این کابینت‌ها دیده نمی‌شود. در واقع وجود سادگی، در طراحی و تولید در کابینت‌های مدرن حرف اول را می‌زند. در ساخت کابینت‌های مدرن بیشتر از رنگ‌های روشن و خنثی استفاده می‌شود.

مزایای کابینت کلاسیک

کابینت‌های کلاسیک از مزایای زیادی برخوردار هستند. مزیت آن‌ها فضای داخل کابینت است که ارتفاع بسیار مناسبی دارد و بسیار عمیق و جادار است. کابینت‌های کلاسیک نسبت به دیگر کابینت‌ها طول عمر بالا و استحکام بیشتری دارند و سطح به کار برده شده روی این کابینت‌ها معمولاً از جنس کوارتز یا کورین است که تمیز کردن آن‌ها بسیار آسان است.

کابینت کلاسیک سفید

مزایای کابینت مدرن

هدف اصلی در طراحی و تولید کابینت‌های مدرن، بهینه‌سازی فضای آشپزخانه است؛ بنابراین این کابینت‌ها می‌توانند در فضای آشپزخانه به راحتی جای بگیرند. همچنین تمیز کردن و نگهداری از آن‌ها بسیار آسان است و در طیف گسترده‌ای از رنگ‌ها و طرح‌ها تولید می‌شوند. از آنجایی که طراحی این کابینت‌ها منظم است بنابراین فضای آشپزخانه را بسیار یکدست و ساده نشان می‌دهند. در نهایت مزیت دیگر این کابینت‌ها قیمت مناسب آن‌ها است.

کابینت مدرن جدید

مقایسه قیمت کابینت کلاسیک و مدرن

به طور کلی قیمت کابینت‌های آشپزخانه و روش قیمت‌گذاری آن‌ها به عوامل مختلفی مانند جنس مواد به کار رفته ، جنس دستگیره‌ها، درب‌ها، ورق به کار برده شده و... بستگی دارد؛ بنابراین قیمت کابینت‌های کلاسیک و مدرن می‌تواند تفاوت‌های بسیار زیادی با یکدیگر داشته باشد. از آنجایی که کابینت‌های کلاسیک از روکش چوب و یا چوب طبیعی ساخته می‌شوند؛ قیمت بالاتری نسبت به کابینت‌های مدرن دارند. کابینت‌های کلاسیک نیز برخلاف کابینت‌های مدرن توسط یک سری دستگاه‌ها به صورت کاملاً اتوماتیک رنگ می‌شوند. در نهایت تفاوت اصلی قیمت این دو کابینت به طراحی آن‌ها مربوط می‌شود. از آنجایی که در طراحی کابینت‌های کلاسیک از ابزارهای مخصوصی برای ایجاد نقش و نگار روی آن‌ها استفاده می‌شود، در نتیجه قیمت این کابینت‌ها از کابینت مدرن بیشتر است.

قیمت کابینت کلاسیک چقدر است؟

تمامی عواملی که گفته شد، باعث شده تا کابینت‌های کلاسیک قیمت بیشتری نسبت به کابینت‌های مدرن داشته باشند، اما به این دلیل که قیمت مواد به کار رفته در کابینت‌های کلاسیک دائما در حال تغییر است؛ بنابراین لازم است قبل از خرید این‌گونه کابینت‌ها حتما قیمت را از برند مورد نظر خود استعلام بگیرید. به جز طراحی و مدل کابینت‌ها یکی از عواملی که بر روی تعیین قیمت کابینت کلاسیک تأثیر زیادی می‌گذارد نسبت چوبی است که در آن‌ها به کار برده می‌شود، به طوری که هر چقدر میزان ضخامت ورق‌ها و جنس چوب بکار رفته شده در آن‌ها بیشتر باشد قیمت بیشتری نیز خواهند داشت. شما می‌توانید قیمت کابینت کلاسیک را از کارشناسان پومونوکس استعلام نمایید.

قیمت کابینت مدرن چقدر است؟

محبوب‌ترین مدل کابینت‌های مدرن کابینت‌های هایگلاس هستند که نسبت به دیگر مدل‌های این کابینت قیمت بیشتری دارند. قیمت کابینت‌های مدرن با توجه به جنس ورق‌هایی که در ساخت آن‌ها به کار گرفته می‌شود متفاوت است، زیرا برخی از ورق‌های به کار رفته شده در این کابینت‌ها ممکن است جنس مرغوبی نداشته باشد و چند ماه پس از استفاده دچار مشکلاتی شود. همچنین میزان ام دی اف به کار رفته شده در این کابینت‌ها یکی دیگر از عوامل مهم در قیمت‌گذاری کابینت‌های مدرن است به طوری که هر چه جنس و مقدار ام دی اف بکار رفته شده در آن‌ها بیشتر و بهتر باشد، کابینت‌ها قیمت بیشتری نیز خواهند داشت. از آنجایی که تنوع در کابینت‌های مدرن بسیار زیاد است بنابراین هر برند قیمت‌های مخصوص به خود را دارد. در نهایت یکی دیگر از عوامل تأثیرگذار روی قیمت کابینت‌ها، جنس داخلی و خارجی مواد استفاده شده در آن‌ها است که با توجه به نوساناتی که در قیمت ارز وجود دارد می‌توان گفت کابینت‌های مدرن ایرانی نسبت به کابینت‌های مدرن خارجی قیمت کمتری دارند. برای استعلام قیمت کابینت‌های مدرن می‌توانید از کارشناسان پومونوکس مشورت بگیرید.

اشتراک گذاری در:
نظرات 0
نام
ایمیل
نظر
مقالات مرتبط