انواع روکش ام دی اف

تعداد بازدید: 285| 0| 1400/ 11 /05
انواع روکش ام دی اف

انواع روکش ام دی اف از براق تا مات به شما این امکان را می دهند که دکوراسیون خود را متناسب با سلیقه و ایده خود تکمیل کنید. یکی از ویژگی های ام دی اف که باعث کاربرد گسترده آن شده است، همین تنوع بالای آن است. فرقی نمی کند که بخواهید دکوراسیون مینیمال و مدرنی داشته باشید یا طرفدار طرح های کلاسیک هستید؛ در هر صورت با استفاده از انواع روکش ام دی اف می توانید گزینه های مختلفی را برای دکوراسیون آشپزخانه یا خانه خود انتخاب کنید. 

پیش‌تر در پومونوکس به بررسی انواع روکش چوب و انواع جنس کابینت آشپزخانه پرداختیم اما امروز قصد داریم تا شما را با انواع روکشMDF ملامینه و کاربرد هریک از آن ها آشنا شویم. اگر قصد استفاده از ام دی اف برای دکور، کابینت، کتابخانه یا میز کار خود را دارید پیشنهاد می کنیم حتما تا پایان این مقاله همراه پومونوکس باشید.

روکش ام دی اف

روکش ام دی اف چیست؟

قبل از بررسی انواع روکش ام دی اف، بهتر است ابتدا با مفهوم فینیش ام دی اف آشنا شویم. فینیش ام دی اف در واقع همان نمای سطح ظاهری تخته های MDF است. اگر از نزدیک سطح MDF را بررسی کنید متوجه می شوید که نمای تخته های مختلف ام دی اف با هم متفاوت هستند. بعضی از آن ها براق و صاف دیده می شوند و بعضی دیگر دارای بافت های ریزی هستند. هریک از این سطوح مختلف، یکی از انواع روکش ام دی اف را تشکیل می دهند. از آنجایی که اصولا تخته های ملامینه ام دی اف برای دکوراسیون خانگی استفاده می شوند، زمانی که از انواع روکشMDF صحبت می کنیم منظور ما همان انواع روکشMDF ملامینه است.

انواع روکش ام دی اف چگونه به وجود می آیند؟

چرا سطوح تخته های ام دی اف با هم متفاوت است و این تنوع چگونه ایجاد می شود؟ در واقع دلیل به وجود آمدن انواع فینیش ام دی اف، حالات مختلف صفحه داغی است که روی چوب خام ام دی اف پرس می شود. در هنگام پرس کاغذ آغشته بر روی ورق ام دی اف تحت دما و فشار کافی، تصویر صفحه بر روی تخته درج می شود و انواع روکشMDF ملامینه را به وجود می آورد. در ادامه با انواع مختلف فینیش های تخته ام دی اف بیشتر آشنا می شویم.

انواع روکش ام دی اف و کاربردهای آنها

تخته های ام دی اف قابلیت این را دارند که با طرح ها و ظاهرهای متفاوت و متنوعی ساخته شوند. وجود انواع فینیش ام دی اف به شما این امکان را می دهد که با توجه به نیاز خود بهترین گزینه را برای دکوراسیون داخلی و کابینت خانه خود انتخاب کنید. در اینجا با پرکاربردترین انواع روکشMDF آشنا می شویم:

تعویض روکش ام دی اف

روکش براق

فینیش ام دی اف براق یکی از انواع پرکاربرد MDF است که ظاهری شبیه به ام دی اف هایگلاس دارد. سطح ام دی اف های براق کاملا صاف، صیقلی و بدون برجستگی است. زمانی که سطح این دسته از ام دی اف ها را لمس می کنید حالتی مانند شیشه دارند. این ام دی اف ها به دلیل ظاهر همگن و یکنواخت گزینه های مناسبی برای کابینت های مدرن هستند. همچنین در دکوراسیون مینیمال نیز استفاده زیادی از فینیش براق می شود. در مقاله " اصول طراحی آشپزخانه مدرن " به صورت کامل به این موضوع پرداختیم.

روکش برجسته و برفی

روکش ام دی اف برجسته که با نام برفی نیز شناخته می شود، دارای شیارها و طرح های برجسته است. با لمس این تخته ها می توانید این برجستگی ها و شیارها را به راحتی احساس کنید. وجود شیارها و برجستگی ها این امکان را به شما می دهد که انواع طرح چوب های مختلف، گره بندی و نقوش مدرن را روی ام دی اف خود پیاده کنید. در آشپزخانه های مدرن و کلاسیک و انواع مختلفی از دکوراسیون های داخلی می توان از ام دی اف با فینیش برجسته و برفی استفاده کرد. وجود دانه های ریز و برجسته روی این نوع از تخته ها باعث شده تا نام برفی را نیز برای آن به کار ببرند.

روکش ام دی اف مات

روکش مات

اگر طرفدار ام دی اف های براق نیستید و نمای چوب طبیعی را می پسندید فینیش ام دی اف مات گزینه بسیار خوبی برای شما است. همانطور که از نام آن پیداست، روکش مات ظاهری مات و کدر دارد و خبری از براقی و درخشندگی در سطح آن نیست. اگر سطح تخته های ام دی اف با روکش مات را لمس کنید، همچون ام دی اف برجسته می توانید دانه های ریزی را زیر دست خود احساس کنید. البته اندازه این دانه ها و شیارها ریزتر از ام دی اف برجسته است. مات بودن نمای این دسته از MDF ها باعث می شود ظاهری نزدیک تر به نمای چوب های طبیعی پیدا کنند. قیمت ام دی اف مات نسبت به سایر انواع روکش ام دی اف بیشتر است و مشتریان زیادی هم دارد.

بهترین روکش ام دی اف

سینکرونایزر

سینکرونایزر یکی از مدرن ترین و به روز ترین انواع روکش ام دی اف است. در این نوع روکش، طرح هایی مشابه با طرح چوب و قابل تطبیق با نقش کاغذ دکوراتیور بر روی تخته ام دی اف درج می شود. به همین دلیل به آن فینیش تطبیقی می گویند. با لمس سطح فینیش تطبیقی حسی نزدیک به حس لمس چوب زنده و واقعی برای شما تداعی می شود.

 اگر به دنبال نمایی به روز و مدرن و شبیه به چوب های طبیعی هستید، در کنار روکش مات می توانید از روکش سینکرونایزر نیز استفاده کنید. تطبیق این روکش با نقش کاغذ دکوراتیو می تواند دکوراسیون همگن و یکنواختی را برای خانه و آشپزخانه شما ایجاد کند.

قیمت انواع روکش ام دی اف

قیمت انواع روکش به نوع آن بستگی دارد. این تنوع بالا در انواع فینیش ها باعث می شود که هرکسی با هر سلیقه و بودجه ای بتواند بر اساس نیاز خود بهترین گزینه را انتخاب کنید. روکش های سینکرنایزر و مات معمولا گران قیمت تر از انواع براق و برجسته هستند. البته این موضوع به کیفیت ام دی اف و طرح های درج شده بر روی تخته نیز بستگی دارد.

جمع بندی

در این مقاله سعی کردیم هرچند کوتاه شما را با انواع روکش ام دی اف آشنا کرده باشیم. ویژگی که به فرآورده های ام دی اف این قدرت تنوع را داد تا سالیان زیادی در بازار مصنوعات چوبی محبوبیت خودرا حفظ کنند و بازار را در تسخیر خود داشته باشند. شما می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر درباره انواع فینیش ام دی اف و بررسی مدل های مختلف آن به سایت پومونوکس مراجعه کنید و با مشاوره تخصصی کارشناسان و بررسی و مقایسه ظاهری انواع فینیش ام دی اف موجود، خرید مطلوب و با کیفیتی را تجربه کنید و از خدمات پس از فروش صنایع چوب احمدی بهره‌مند شوید.

اشتراک گذاری در:
نظرات 0
نام
ایمیل
نظر
مقالات مرتبط